Happy Stones

Tijdens de lockdown wordt er leuke kunst projecten bedacht, waaronder project happy Stones. Je beschilderd een steen en die ga je vervolgens verstoppen in de natuur. Diegene die hem vind mag de steen houden of je verstopt hem weer. Zo stimuleer je om mooie happy Stones te maken en om te gaan wandelen om mooie happy Stones te vinden.

During the lockdown, fun art projects are conceived, including project happy Stones. You paint a stone and then hide it in nature. The person who finds it can keep the stone or you hide it again. This way you stimulate to make beautiful happy Stones and to go for a walk to find beautiful happy Stones.

Categorieën: art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s