Corona little art works

Hallo allemaal,

Tijdens de Corona crisis zijn er allemaal exposities van mij afgezegd. Deze worden gelukkig allemaal verplaatst naar volgend jaar. Dit wil niet zeggen dat er geen werken van mij verkocht kunnen worden. Hier onder plaats ik foto’s van kleine werkjes die zonder problemen naar je gestuurd kunnen worden. Kijk rustig en stuur me een persoonlijk bericht als er iets tussen zit, die je graag wilt hebben voor een klein prijsje. #staysafe #houvol #steundekleineondernemers

During the Corona crisis, all exhibitions were canceled by me. Fortunately, they will all be moved to next year. This is not to say that no works of mine can be sold. Below I place pictures of small works that can be sent to you without any problems. Take a look and send me a personal message if there is something you would like for a small price.

Landscape
swallows
Bee
Fishes
Iris
Rubikscubus
Schoolekster
Snail lighthouse
Meisje
Little tree
Seahorse
Kwal
Puffin
Koolmees
Weeping willow
Windboom
Lighthouse
Abstract